Nakon što su ga na HRT-u proglasili mrtvim, oglasio se Zajec: Evo, javljam da sam živ

Foto: Facebook

NAKON što su u jučerašnjoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska nogometnu legendu Velimira Zajeca proglasili mrtvim, o svemu se danas oglasio i sam Zajec. 

U kratkom videu koji je objavljen na njegovom Facebooku Velimir se javio i poručio da je živ.

"Evo, javljam da sam živ. Jučer se u emisiji Dobro Jutro, Hrvatska dogodila pogreška, ali griješio sam i ja u nogometnoj karijeri. Nikom ništa ne zamjeram. Vaš Zeko", napisao je uz video Zajec.

"Ja se javljam da sam živ, naravno da nikom ne zamjeram jer su sve ljudske greške moguće. Mi smo u nogometu, i ja sam griješio. Bilo je penala koji se nisu sudili, bilo je pogrešnih lopti, bilo je kartona koje nisam trebao dobiti... Tako da je to normalno i život teče dalje", zaključio je Zajec.

Podsjećamo, Davor Meštrović je u najavi emisije Velimira Zajeca proglasio mrtvim, no kasnije se ispravio.

"Ja sam napravio jedan mali lapsus, ovo je vrijeme kada nas napuštaju velikani, napustio nas je Cico Kranjčar, ali i trener koji ih je zajedno gurnuo u nogometne vode i bez kojih oni ne bi bili ovakvi genijalci", ispravio se kasnije Meštrović.

"Bila je riječ o očitom lapsusu bez ikakve loše namjere. Podsjećamo i kako je kolega Meštrović odmah napomenuo da je bila riječ o lapsusu, uz dodatak kako je 'ovo vrijeme kada nas napuštaju velikani'", odgovorili su s HRT-a za Index.

Pročitajte više