Nakon što su gledatelji tvrdili da ne nosi gaćice, BBC-jeva voditeljica neće biti na televiziji

Screenshot: BBC

BBC-JEVA voditeljica Helen Skelton neće voditi emisije koje prate Igre Commonwealtha koje će se sljedećeg mjeseca održavati u Australiji, a mnogi su uvjereni da je razlog za to Helenina ljubav prema prekratkim haljinama.

Sve je počelo 2016. godine tijekom Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, kad je prašinu podigla jedna Helenina haljina. Iako se seksepilna Helen javljala tek u dva sata ujutro, gledatelje je održavala budnima do kraja emisije.

>>>VIDEO Seksi voditeljica u mikro minici zapalila gledatelje BBC-a: "Vidim da ne nosi gaćice"<<<

"Helen Skelton sto posto nakon ovog ide u noćni klub u toj haljini", tvrdio je jedan gledatelj, dok je drugi dodao: "Helen se ne bi trebala vrtjeti na tom stolcu. Vidim da ne nosi gaćice..."

>>>VIDEO Svi su gledali voditeljicu u minici, nitko nije vidio da slavna plivačica drpa kolegu pod stolom<<<

Helen je potom pratila Svjetsko prvenstvo u vodenim sportovima koje se održavalo u Budimpešti, a i tad je pažnja bila usmjerena na njene haljine.

>>>VIDEO BBC-jeva voditeljica zapalila gledatelje u seksi bijeloj haljini: "Gledam ovo samo zbog nje"<<<

S BBC-ja tvrde da Helen nisu izbacili iz ekipe koja će pratiti Igre Commonwealtha, nego će samo imati manju produkciju. Njoj pak nitko nije objasnio zašto se odustalo od nje te se zasad samo nagađa da je to zbog njenog stila odijevanja. 

Pročitajte više