Nakon što su vidjeli koga su napali, lopovi se ispričali Čoliću

ZDRAVKO ČOLIĆ u intervjuu za izjavio je kako ga je spasilo to što su ga napadači prepoznali, kada su njega i dvojicu njegovih prijatelja nakon koncerta u švedskom Helsinborgu napali lopovi.

“Odmah nakon nastupa, još onako mokar, s ručnikom oko vrata, u majici preko koje sam navukao jaknu i stavio kapuljaču, krenuo sam u društvu nekoliko glazbenika ka hotelu. Odjednom su pred nas izletjeli maskirani napadači sa nekim štangama u rukama i povikali da im damo novac. Bio sam u šoku! Nisam mogao vjerovati da mi se to stvarno događa! Uporno su vikali: "Daj pare, gdje su pare?!“ - opisuje Čolić događaj dodajući kako su ih maskirani napadači pretresli i uzeli im satove kada su shvatili da kod sebe nemaju novaca.

“Ja sam Zdravko Čolić! Ja sam Zdravko Čolić!“ - vikao je pjevač, nakon čega su napadači zastali, tvrdi Čolić, ispričali se i pobjegli.

Čolić dodaje da ga nisu tukli kao što javljaju neki mediji, već da su ga samo malo okrznuli kad su mu skidali jaknu tražeći novac, piše Blic.

“Bio sam u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Da je neko drugi izašao prije mene, vjerojatno bi isto prošao. Obično nakon koncerta posjedim malo u garderobi, popijem nekoliko piva s prijateljima... Ali, ovoga puta sam žurio u hotel da se naspavam pred sutrašnji koncert.” - rekao je Čolić.

Blic piše kako ovo nije jedini napad na Čolića. Davne 1985. godine na koncertu su ga gađali kamenjem, a njegovu je suprugu poremećena obožavateljica posjekla nožem.

Pročitajte više