Nakon vijesti da joj je obitelj zaražena Mirta Šurjak objavila fotku s mamom Nadom

Foto: Instagram

NAKON što je obznanila da joj članovi obitelji boluju od koronavirusa Mirta Šurjak objavila je fotografiju s majkom Nadom, a u opisu je još jednom zahvalila svima koji su bili uz njih u ovim teškim trenucima, no priznala je i da razmišlja o tome da se makne s društvenih mreža. 

"Znam da ćete opet neki pomisliti kako iskačem iz paštete, ali vjerujte kako mi je najmanja namjera sebe medijski promovirati na ovakav način. Iskreno čak razmišljam o tome da isključim sve društvene mreže, jer virtualan život nije stvarnost. Stvarnost i realnost su ljudi zbog kojih ovo pišem, znani i neznani...koji su svojim porukama punim ljubavi i ohrabrenja ganuli me do suza", piše Mirta. 

>>Obitelj Mirte Šurjak boluje od korone: Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se<<

"Hvala vam svima i oprostite ako nisam stigla svakome odgovoriti na toplu riječ utjehe i ohrabrenja. Hvala svim predivnim prijateljima, susjedima i rodbini s otoka Hvara i Splita,mojim kolegama s HRT-a koji su se uključili u nesebičan lanac dobrote, nosili nam spizu i lijekove, zvali i brinuli.Hvala medicinskom osoblju Hitne službe Jelsa, Doma zdravlja Hvar, svim djelatnicima Infektološkog odjela splitskog KBC-a, glavnoj sestri splitske bolnice na nesebičnosti, požrtvovnosti i humanosti. Ljudi, u svoj ovoj velikoj nevolji, vi ste još veći! Hvala vam svima! Dirnuli ste me u srce!Ovo je za sve! I dok vas ima takvih, još ima nade za ovaj svijet! Volim vas sve", poručila je. 

Pratitelji su njoj i majci uputili podršku i dobre želje, a neki su im pisali komplimente na račun izgleda. 

Inače, upravo od majke Nade Šurjak, koja je bila dugogodišnja urednica i voditeljica HRT-a, Mirta je naslijedila ljubav prema novinarstvu. 

Na Instagramu je podijelila jednu stariju fotku snimljenu na Hvaru na kojem je, kako je Mirta otkrila, njenu obitelj zatekla korona. 

"Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti, osjećam dužnost i potrebu, zbog stigmatizacije i osude svih oboljelih od covida-19. Da odmah obavijestim sve dežurne dušobrižnike, a nažalost ima ih jako puno, ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću. Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno", napisala je Mirta nedavno. 

Pročitajte više