Nakon više od 20 godina Kojoti nastupaju u zagrebačkoj Jabuci

Foto: Press

GRUPA Kojoti nastupit će u petak 23. ožujka u GK-u Jabuka. Koncert je to koji se odvija u sklopu
slavljeničkog programa povodom 50. rođendana tog kultnog zagrebačkog kluba. Početak koncerta zakazan je za 21 sat, a broj ulaznica je ograničen.

Grupa Kojoti svoj je put nakon tri uspješna albuma Kojoti, Halucinacija i Sex Disco Kung Fu iznenadno završila krajem 1999. godine.

Hibernacija u koju su poslali sami sebe trajala je gotovo 17 godina sve do sjajnog povratničkog nastupa u sklopu festivala Brijačnica održanog početkom 2017. godine. Dvorana Boćarskog doma bila je puna starih fanova i nekih novih klinaca, a Kojoti su razvalili što je za posljedicu imalo brojne pozive na ljetne festivale i koncerte diljem Hrvatske i regije.

Nakon završene ljetne turneje, četvorka je bila potpuno spremna da u zimu 2017./2018. uđe s novim singlovima Mi ne pripadamo tu i Nova riječ koji su istovremeno bili popraćeni izlaskom luksuznog, trostrukog CD box seta Dragocjeno Raskošno Blistavo (Dancing Bear Music) .

A cijela je ta povratnička priča zaokružena koncertom u velikom pogonu Tvornice kulture 9. prosinca 2017. godine. Bend je trenutno u finalnoj fazi priprema za objavu prvog LP-a; kompilacije koja će nositi njihovih 13 najboljih pjesama i koja će biti naslovljena 13.

Treći singl Ljubav u kvaru je također skoro pa spreman za lansiranje, a pomno se razmišlja i o izlasku novog albuma koji bismo mogli dočekati s krajem tekuće godine.

Kojoti će u Jabuci nastupiti nakon više od 20 godina; stižu u punoj snazi, spremni svojim fanovima ponuditi čvrsti, melodični i plesni rock'n'roll.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kn mogu se nabaviti u sustavu www.ticketshop.hr.

Pročitajte više