Nandi Uzelac o teškim trenucima: Baka mi je umrla, bivši napravio dijete drugoj...

Foto: Facebook

NANDI UZELAC, koju je publika upoznala u showu Gospodin Savršeni, iskreno je progovorila o teškom periodu u životu.

U međuvremenu Nandi je pokrenula svoj YouTube kanal i postala voditeljica, no u privatnom životu proživljavala je teške trenutke.

"Godinu dana nakon što je ova slika uslikana! Imala sam jakooo težak period! Jako! U strahu od straha što se sve izdogađalo", započela je svoju objavu 30-godišnja Splićanka.

 

"Baka umrla, druga je loše i sitno odbrojavamo. Onda se zarundalo i u ljubavi. Moja dugogodišnja ljubav je napravila dijete drugoj - za što sam saznala preko trećih ljudi... Užas! Pokušaji mirenja?! Vraćati se?!

Onda je krenulo rundanje, gdje sam zapela u tako nekvalitetnom odnosu / problematične osobe. Da ne idem u detalje (tko treba shvaća). I izdala sam 'bilu boju' za 'Maksimir'- da istina je (ali nismo htjeli u javnost i neka tako ostane) - mala voli futbalere", nastavila je.

"Zbilja godina za pamćenje & naučila me štošta. Da izdržim! Da istrpim! Da budem jaka i svoja... Sve ovo vama sad zvuči konfuzno, nedorečeno... Ono što je sigurno da sam kao izdigla se u svom stilu i našla svoj put. Svoja! Jaka & emancipirana! Opet vesela.. Opet ambiciozna. A sve ćete naći jednom u mojim memoarima... ali tko zna kad.

Dotad vjerujte ja sam hrvatska AVA GARDNER!" poručila je.

Pročitajte više