"Naomi Campbell živi u gadnoj zabludi ako misli da će mi oteti supruga"

"TO JE samo smiješna afera. Vladislav je moj suprug i još uvijek smo par. Naomi živi u gadnoj zabludi ako misli da će mi ga oteti", izjavila je 44-godišnja Ekaterina. Naime, Rus Vladislav Doronin koji je s Crnom panterom u ljubavnoj vezi, a navodno i pred svadbenim zvonima, je već 21 godinu u braku s Ruskinjom koja je odlučila stati na kraj medijskim napisima o navodnim zarukama dugonoge manekenke i svog supruga.

"Kako ona uopće može pomisliti da se zaruči s njim kada je on već oženjen?"

"To se može nazvati preljubom i Naomi je svjesna toga. Njihov odnos je bolestan i neugodan. Osim toga, Vladislav i ja nismo sudski razvedeni tako da ne razumijem kako ona uopće može pomisliti na zaruke s mojim suprugom kada je on već oženjen", dodaje supruga ultrabogatog Rusa s kojim je u braku već 21 godinu.

Nakon što ju je ruski milijunaš doslovno oteo ispred nosa Marcusu Eliasu s kojim je Naomi bila u vezi, nagađalo se čak kako je baš on "onaj pravi". Nedugo nakon toga se par pojavio na partyju u čast jednog modnog magazina gdje je Naomi bila okićena dijamantnim nakitom i divovskim prstenom na ruci. Gosti koji su također bili na elitnoj zabavi tvrde kako je ruski milijarder upoznao Naomi sa svim svojim poslovnim partnerima, što je korak bliže i službenoj objavi njihovih zaruka.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više