Napadaju je da samo pokazuje guzicu, no ona je na najboljem putu da postane najljepša Hrvatica

Foto: Instagram/Facebook/Press

KVALIFIKACIJE za Indexov izbor najljepše Hrvatice 2017. godine su gotove i imamo 40 ljepotica koje su ušle u prvi krug.

Očekivano ili ne, prvo mjesto zauzela je Lidija Bačić, o kojoj baš svatko ima neko mišljenje. Najčešće je optužuju da samo promovira golotinju (bok, Bruno Šimleša!), no čini se da se barem 2400 ljudi, koliko je glasalo za nju, zbog toga ne buni. Ipak, za petama joj je prelijepa Izabel Kovačić, žena nogometaša Matea Kovačića, kojoj je nedostajalo tek stotinjak glasova da povede.

U prvoj petorki još su Lana Jurčević, Franka Batelić i relativno nepoznata manekenka Anamaria Raič, koja je uspješno stala uz bok puno poznatijim natjecateljicama.

Izbor kreće od nule kako biste opet mogli glasati, no djevojke su bar sad, na početku natjecanja, na listi poredane po trenutnom broju glasova koji imaju. To ne znači da će tako biti u trenu u kojem vi budete gledali listu, a nama će svaka izmjena biti draga, jer to znači da glasujete.

Vremena za odluku imate do ponedjeljka, kad ulazimo u finale izbora u koje ulazi 10 dama s najviše vaših glasova. Bez brige, podsjetit ćemo vas još jednom da morate glasati ako već niste.

Pobjednicu ćemo doznati za tjedan dana, u petak, 29. prosinca. Ima li boljeg načina nego da godinu završimo ljepotom?

Pročitajte više