Napali je zbog poklona koji je ostavila podstanarima: "Ovo je pasivna agresija"

Foto: 123RF

USELJAVANJE u novi stan može biti stresno, pogotovo kada se useljavamo kao podstanari. Poklon dobrodošlice od stanodavca gotovo se uvijek smatra lijepom gestom, ali poklon koji je ova stanodavka iz Australije pripremila za svoje podstanare naišao je na brojne kritike.

Žena je fotografiju poklona objavila u Facebook grupi Bunnings Mums Australia, a na fotografiji je vidljivo da je svojim stanarima za dobrodošlicu kupila hrpu različitih sredstava za čišćenje.

"Kupila sam ovaj poklon za moje podstanare kako bih im pomogla očuvati naš renovirani stan urednim i čistim", napisala je žena u objavi koja je podijelila komentatore.

"Ovo je pasivna agresija. Nadam se da si im ostavila račun da mogu vratiti poklone i dobiti novac natrag", napisao je jedan od komentatora.

"Svaki put kad budu čistili stan osjećat će se pod pritiskom zbog tvojih predrasuda", dodao je drugi.

Mnogi su također počeli dijeliti i svoja iskustva govoreći kako stanodavci često ostavljaju slične poklone. Pojedini su istakli kako im nije jasno zašto se ne drže tradicionalnih poklona kao što su košara hrane ili cvijeće.

"Ako baš žele pokloniti sredstva za čišćenje, onda radije neka poklone kupon da možemo sami otići u trgovinu i odabrati ona sredstva koja nam odgovaraju. Ne koristimo svi ista sredstva za čišćenje", oštra je bila jedna od komentatorica.

Ipak, mnogi su počeli i braniti stanodavku uz obrazloženje da bi oni bili veoma sretni da im je netko poklonio košaru punu sredstava za čišćenje.

"Ovo je divna gesta. Čak i ako ne koriste ova sredstva za čišćenje mogu ih donirati i kupiti sebi ona koja im odgovaraju", "Živim kao podstanar i da mi je ovo netko poklonio bio bih jako sretan", "Kupovina ovih sredstava može biti veliki trošak ako se kupuje odjednom, tako da je ovo super stvar jer ih mogu isprobati i odlučiti koja im odgovaraju", samo su neki od pozitivnih komentara ostavljenih ispod fotografije.

Osim sredstava za čišćenje, vlasnica stana kupila je i paket čokoladica, što je mnoge uvjerilo da joj namjera nije bila loša.

 

 

Pročitajte više