Napokon rock: Fantastični Zoran Mišić i Speed zapalili Dubrovnik

UZ HITOVE legendarnih rokera kao što su Jimmie Hendrix, Whitesnake, AC/DC, Deep Purple, Led Zeppelin i Black Sabbath, te premijeru autorske pjesme,  Zoran Mišić je praćen svojim novoosnovanim bendom Speed zapalio zaboravljene zidove hotela Belvedere i oduševio posjetitelje.

Premijerno izvedena autorska pjesma "Halucinacija"

S početkom u 23 sata, pred možda ne toliko brojnom i mlađahnom publikom kao u Zadru i Rijeci u sklopu "Surfaj sa zvijezdama" turneje, ali definitivno pred istinskim fanovima i ljubiteljima rocka, Zoki je svojom spontanošću, osmjehom i prije svega vrhunskim vokalom otvorio toliko očekivani i željeni rock spektakl koji je trajao do duboko u noć. Iako još uvijek uglavnom s coverima, Zoki i Speed, kojega čine gitarist i vokalist Livio Berak, bubnjar Luka Ižaković i basist Nikica Barović, već imaju svoje poklonike.

Žestokom rock svirkom od puna tri sata, u maniri velikih rock zvijezda dečki su jasno i glasno iznijeli svoj stav i dali uvid u ono što tek pripremaju. S obzirom na to kako je publika s općim oduševljenjem popratila premijernu izvedbu njihove autorske pjesme "Halucinacija", nema sumnje da će i album biti dobro prihvaćen.

Pročitajte više