Napucala tipa kad je skužila da nema Porsche nego jeftinu kinesku kopiju

Foto: Weibo

JEDNA Kineskinja dobila je brojne negativne reakcije na društvenim mrežama nakon što se požalila kako je ostavila dečka jer se ispostavilo da nije posjedovao skupi Porsche Cayenne, već kinesku repliku deset puta jeftiniju.

U nizu objava na Weibu, najpopularnijoj kineskoj društvenoj mreži, mlada žena objasnila je što je dovelo do prekida njezine kratke veze. Par se upoznao prije nekoliko tjedana na tulumu. Kad je odlazila, ponudio joj je vožnju doma. Bila je šokirana njegovim Porsche Cayenneom za koji zna da košta oko 220 tisuća dolara pa se pitala kako se tako bogat tip može ponašati tako skromno.

U svojoj objavi djevojka je priznala da se zainteresirala za tipa kad je vidjela njegov auto, prenosi Oddity Central. Otišli su na dva spoja, u kino i na večeru. Bio je džentlmen i to ju je samo zaintrigiralo.

"Pomislila sam kako su bogati rijetko skromni. Zbog toga što ej tako poseban, svidio mi se", kaže. No brzo je otkrila kako je nešto čudno u svemu tome. Unatoč luksuznom autu, izvodio ju je samo u budget restorane i uvijek je nosio jeftinu odjeću za koju je i priznao da ju je kupio preko oglasnika.

Nakon toga objavila je fotografiju "bogatog, ali skromnog" dečka na Weibu, a jedan dan odlučila je objaviti i snimku njegovog auta. Dok su joj neki čestitali, neki su primijetili kako nije u pitanju Porsche Cayenne.

Vrlo brzo ispostavilo se kako je riječ o domaćem brendu Zotye, a njezin dečko lažni logo kupio je na internetu. Novi Zotye SR9 prodaje se za oko 18 tisuća dolara i definitivno nije luksuzan auto.

Bijesna nakon što je otkrila istinu, odlučila se suprotstaviti dečku. Poslala mu je poruku, pitajući ga koliko je platio za auto. Rekao joj je da ga je kupio za 1,2 milijuna yuana (oko 1,1 milijuna kuna), no tad ga je počela suptilno ispitivati za razlike između njegovog auta i Porsche Cayennea kojeg je navodno vidjela.

"O, to je stari model. Ovaj moj je noviji model. Naravno, ne izgledaju isto. Zašto te to muči?", pitao ju je. "Jesi li mislio na novi model Zotyea? Prestani se pretvarati. Prijatelji su mi rekli istinu. Ajmo prekinuti", odgovorila mu je.

Kad je uhvaćen u laži, optužio ju je da je samo željela pokazivati drugima "njegov skupi auto", a to je za nju bila kap koja je prelila čašu. "Ja se preseravam? Šupčino, ti si modificirao auto da izgleda kao Porsche. Kako se usuđuješ meni prigovarati da se želim praviti važna. Odvratan si. Bila sam slijepa što sam te voljela", poručila mu je.

Razmjenu poruka, uz fotografije automobila, objavila je na društvenoj mreži, a reakcije koje je dobila nije očekivala. Kaže kako je htjela druge žene upozoriti na "tipa s lažnim Porscheom koji koristi auto kako bi namamio žene u krevet", no mnogi su je pitali što se dogodilo sa svim tim osjećajima prema njemu.

Pročitajte više