Napucao je seksi voditeljicu kako bi mogao igrati Call of Duty

Foto: Instagram

YOUTUBER Douglas "FaZe Censor" Martin živio je životom o kojem sanjaju brojni muškarci. Hodao je s najseksi voditeljicom vremenske prognoze Yanet Garcijom, o čijoj su guzi ispisani brojni članci, a zabavljao se igrajući Call of Duty.

No Doglas se našao u problemu jer nije imao dovoljno vremena za Yanet i igricu pa je odlučio napucati curu i posvetiti se igrici full-time.

Yanet je u petak na Twitteru kratko napisala da joj je slomljeno srce, nakon čega je 23-godišnji Douglas snimio desetominutni video u kojem je objasnio zašto je ostavio jednu od najseksi žena svijeta.

"Yanet i ja više nismo u vezi, ona je super cura i zaslužuje sve najbolje. Prelijepa je i pametna je, zbilja je super. Znam da ovo zvuči čudno, ali mislim da sam napravio dobru stvar", rekao je.

Dodao je da je zbog nje prije tri godine otputovao iz New Yorka u Meksiko, nakon čega su se zajedno vratili u New York gdje su skupa živjeli. Tvrdi da se sve promijenilo kad se ona odlučila vratiti u Meksiko i graditi karijeru manekenke, glumice i voditeljice vremenske prognoze.

"Podržao sam njenu odluku, htjela je biti supermodel i glumica, što je super, neka slijedi svoj san, život je prekratak. Ja sad igram Call of Duty puno vrijeme, a htio sam da ona iskoristi svoju priliku. Nisam mislio da će biti ovako teško", rekao je.

Kako kaže, sad ne može biti u vezi na daljinu jer ima puno više obveza oko igrice.

"Potpisao sam ugovor, to je karijera koju želim. Želim postati svjetski prvak, sve što sad želim jest natjecati se u Call of Duty jer mi se to sviđa, napravit ću sve da postanem prvak", dodao je.

"Dan ima samo 24 sata i nisam imao vremena za sve", požalio se.

Pročitajte više