Narany: Jerry me zaprosio preko interneta, između nas se dogodila intenzivna kemija

ANITA KOLOVRAT NARANY nedavno je sve iznenadila brzim zarukama s producentom i DJ-om Jerryjem Roperom. Prijatelje je o tome izvijestila preko Facebooka, a za Index je otkrila kako se to dogodilo na jučerašnjoj prvoj večeri Fashion Weeka. "Došli smo prije par dana iz Njemačke, tamo smo bili desetak dana, a ovdje smo došli na poziv organizatorice. Još smo tu dva dana pa smo odlučili provjeriti što se to novo nudi", objasnila je Narany.

"Zaruke su se dogodile lijepo, zaprosio me putem interneta, a iznenadila sam se jer je to bilo friško. Ipak, između nas se intenzivno dogodila ta kemija, pa eto", otkrila je glazbenica. Svadbu već planiraju, a Narany najavljuje da bi se mogla dogoditi uskoro. "Imam u planu jednu prekrasnu destinaciju koju još neću otkriti, a dogodit će se uskoro", rekla je Anita.

Osim nje, brojni celebrityji posjetili su Fashion Week. Tako je u modi uživala Elizabeta Gojan s prijateljicom, Lana Banely i Ivana Delač Đolo te istinska ljubiteljica mode Leonarda Boban. Mladen Burnać bio je prava zvijezda kada je došao sa svojom muzom Jasminom Al Ghamel. Dvojac se družio i prije šest mjeseci na istoj modnoj manifestaciji. Mladen, u maniri prave zvijezde, sunčane naočale nije skidao ni u zatvorenom prostoru. Imali smo prilike vidjeti i Fani Stipković, koja je stigla u društvu prijateljice Sanje Duggan te Nevena Ciganovića. Hana Hadžiavdagić družila se sa svojim zaručnikom Tarikom. Na događaju se kratko zadržala i Iva Šulentić.

Pročitajte više