Naručila haljinu u veličini 36 pa dobila ovo: "Pristaje mojoj 4-godišnjoj kćeri"

Foto: PrettyLittleThing / Twitter

NAKON što je naručila haljinu na stranici PrettyLittleThings, Kirsty je na društvenim mrežama podijelila ono što joj je stiglo na kućna vrata. Naime, žena je naručila usku crnu haljinu kratkih rukava veličine 36, no haljina koju je dobila bila je toliko malena da je savršeno pristajala njezinoj četverogodišnjoj kćeri.

Haljina koja se prodaje po cijeni od 10 funti, dostupna je i u manjim veličinama - 34 i 32, a šokirana žena sve je objavila na Twitteru kako bi budućim kupcima pokazala što će ih dočekati ako naruče isti odjevni predmet.

"Kupila sam ovu haljinu u veličini 36 i nisam je uopće mogla navući preko glave. Toliko je malena da pristaje mojoj četverogodišnjoj kćeri. Ozbiljno?!" napisala je bijesna Kirsty.

Također, za DigitalFabulous je izjavila: "Odvratno je to što promoviraju samopouzdanje, a onda ljudima pošalju haljine koje nisu ni približne veličine kolike bi trebale biti. Osjećala sam se loše, ali me nasmijala kći kojoj je savršeno pristajala moja haljina."

Nakon što ih je prozvala na Twitteru zbog nastale situacije, iz trgovine PrettyLittleThing brzo su se oglasili uz ispriku. "Žao nam je vidjeti da imate probleme s haljinom koju ste kupili. Molimo vas da nam se javite privatno i pošaljete broj narudžbe i ime proizvoda kako bismo mogli ovo ispraviti", napisali su.

Ovo nije jedini takav slučaj s tom trgovinom. Nedavno je jedna djevojka na Twitteru pokazala kombinezon za koji tvrdi da je došao s ispranom krvavom mrljom među nogama.

Pročitajte više