Naš svit je povodljiv: Moš radit s njima šta oš samo ako in rečeš da su Hrvati

Foto: Index

PRIJEDLOG za državni proračun valja radit u skladu s potrebama i interesima vlade, a ne građana. Kako je zdravo društvo temelj zdrave države tako bi se po hitnon postupku ukinilo javno zdravstvo. Alternativa HZZO-u je SZ, odnosno Spartansko zdravstvo. U spartanskon sistemu živ čovik tretirat će se ka zdrav. Time će se opravdat zatvaranje većine bolnica, a sredstvima iz proračuna obnovit će se nekoliko klinika, najbližih ljetovalištima i vilama političara. Na vrhunska klinička liječenja imat će pravo isključivo članovi Sabora, njihove familije i vladajuća garnitura dok će zatvorene bolnice postat memorijalni centri masovnih stradanja hrvatskog naroda. Svakog prvog travnja, polaganjen cvića i svečanin mimohodon, obilježit će se Dan žrtava bolničkog režima, a vlada će najoštrije osudit počinioce zlodjela, nadajući se da u Hrvatskoj više neće bit podjela stanovništa na žive i zdrave.

Od uštede u zdravstvu, 15.000 eura dat će se svakoj rodilji, ako rodi do osamnaeste. Ženi koja rodi više od desetero dice, država će osigurat besplatnu psihološku pomoć, a crkva duplericu u Glasu koncila.

Neudane ženske osobe starije od dvadeset godina, plaćat će porez na nemanje muža. Izmjenama i dopunama Zakona o porezu, većinu poreza plaćat ćete na ono šta nemate. Ako nemate auto, stan, kuću i vikendicu-to će vas skupo koštat.

Država će ukinit poticaje i subvencije, a povećat plaće onome ko se toga sitijo i svima koji su za to glasali. Zatvorit će se pučke kuhinje, a novac od neisplaćivanja mirovina i doplataka utrošit će se na pojačanu ishranu stanovništva u Saboru, te za tapeciranje fotelja. Nezaposlene osobe će se preimenovat u volontere, čime će zbog naglog rasta stope zaposlenosti vlada isplatit bonus sama sebi.

Da bi se smanjila naknada koju naši zastupnici primaju za život odvojen od obitelji, stanovnike Zagreba iselit u Liku i Slavoniju, a Zagreb naselit obiteljima zastupnika i političara. U litnjin misecima isto učinit s Dalmacijon.

Višak stanovništa, odnosno nacionalne manjine, ateiste i oporbu, planski raselit po sistemu kud koji, mili moji. Rashodovanje stanovništva neće se odnosit na vlasnike hotelskih i trgovačkih lanaca, šeike, ni one čiji neto dohodak prelazi milijardu bilo koje valute po vlastitoj glavi.

Ukinit kazališta, muzeje i ostale kulturne institucije, te obnovit stoljetne hramove hrvatske kulture- gumna. Njegovat narodni kulturni izričaj ka šta su ganga, rera i skandiranje na utakmicama. Domoljubni put osuđenih generala uglazbit, te sa Maton Bulićen poslat na natječaj za pismu Eurovizije.

S obziron da sudstvo i ostale državne institucije trenutno nemaju nikakvu funkciju osin zastrašivanja građana, pretvorit ih u kuće strave i užasa. Svaki građanin će morat, u sklopu vojne obaveze, najmanje jednon godišnje uć unutra. Bez wc papira, uredskog materijala i opće kulture, službenici mogu ostat na radnin mistima, a prosječni će se građanin čeličit u bauljanju od vrata do vrata, te razvijanju otresitosti i netrpeljivosti u komunikaciji. To su ujedno i kvalitete koje će nas, ako već nisu, obilježit ka turističku destinaciju.

Ušteda će bit i u infrastrukturi. Samo je pitanje vrimena kad će se nagibni vlak, iskakanjen iz šina, zaustavit u Lici. To će, u odsustvu ralica, potaknit filmsku industriju na snimanje najpoznatijih božićnih filmova; Sam u vlaku, Lika actually i Doktor Žigo. Angelinu Jolie iz Sarajeva dovest u Liku, ponudivši joj nešto što neće moć odbit- izgladnilo dite za usvajanje. Obilazeći Hrvatsku, nek izabere sama.

Zafaljujući Bernijevoj ljubavi prema Hrvatskoj, autocestu prodat Formuli 1. S obziron da su na par mista dica balunon probila zaštitnu ogradu, cijena će bit povoljna. Dovoljno je desetak vila i dvi-tri jahte. Maslenički most dat u najam mesnici Pivac. Tehnološkon inovacijon vješanja panceta, rebaraca i pršuta o most, spomenuta će se firma zbog vrhunske kvalitete sušenog mesa probit u sam vrh Černobilskog tržišta

Croatia airlines oformit u eskadrilu, ukinit redovne avionske linije te saobraćat na relaciji Zagreb-Afganistan, Split-Sirija. Pilote angažirat da na dane pobjeda izvode akrobacije nad Kninon, na dane padova nad Vukovaron, a ostalin danima da vozikaju političare i sportaše. Mole se nogometaši da ne urezuju svoja imena u avio-sjedišta. Stjuardese će bit dostupne klijentima samo dok je avion u zraku. Nogometašima dodatno napominjemo da stjuardesa nije uključena u sadržaj tacne koju nosi.

Neke kazne će se ukinit, a neke povećat, ovisno o volji i hirovima vlade. Svin Srbima koji priđu granicu, naplatit će se paušalnih 10.000 kuna kazne. Nako.

Hrvate čekaju rigoroznije kazne, pa će se za hodanje oborenih očiju naplaćivat kazna od 500 kuna po pogledu. Time će se postić da svaki građanin Hrvatske ovon zemljon kroči uzdignute glave. Najviše kamera bit će oko kontejnera di će patrolirat i stalne inspekcijske službe. Nema sumnje da će naš narod, ka i dosad, nać načina da u kontejner gleda ponosno.

Kaznon doživotnog zatvora + doživotnin prisilnin radon sankcionirat će se osobe koje bale o vladi ili istu prozivaju zbog propusta kojih nema. Počinitelje takvog zlodjela čeka samica, a svaki pokušaj bijega iz zatvora kažnjavat će se deportacijon osuđenika u BB kuću.

Kazna koja se ukida jest zatvor zbog krijumčarenja droge. Država će i sama poticat razvoj te nepravedno zapostavljene grane gospodarstva, a ozakonit će se i prostitucija, odnosno magdalenstvo, koje će se dilit na grešno i elitno. Elitne magdalene će se morat makar jednon pojavit na televiziji u svojstvu pjevačice, manekenke ili TV glumice.

Zavisno od profitabilnosti nove uredbe, država će umisto Lijepa naša prominit naziv u Lipa Nostra. Trećina prihoda ići će za dicu tajkuna slabijeg imovinskog stanja, a dio sredstava će se uložit i u razotkrivanje prave istine o tome je li u Hrvatskoj bilo života prije devedesetih.

PDV će s mizernih 25% narast na 99%. Narod će ovu promjenu prihvatit radosno jer brojka sugerira artikle na akciji. Naš svit je povodljiv, moš radit s njima šta oš samo ako in rečeš da su Hrvati.

Nepotrebni izdatak za obrazovanje riješit će se pripajanjen škola i vrtića vojski ili crkvi. Gradivo će bit temeljno isto jer se radi o srodnin ustanovama, no uniforma vojnih vrtića bit će nešto šarenija.

Zbog neraskidive povezanosti nastavnog programa s dječjin osnovnin fiziološkin potrebama, svi vrtići zvat će se "Litanija". Škole su se dičile imenima heroja, ali kako je ta kategorija promjenjiva, pa jučer heroj, danas zločinac i obrnuto, teško je odabrat prigodni naziv za obrazovnu ustanovu. Stoga bi škola trebala nosit ime koje bi odgovaralo duhu vremena, znanju i sposobnostima hrvatske omladine i društva u cjelini. S obziron da je naša zemlja članica Europske unije i neke odluke ne može donosit sama, u Bruxellesu je izglasano ime koje, misle stručnjaci, u potpunosti odgovara našem edukacijsko-kulturnon standardu. Obrazovne ustanove u Hrvatskoj zvat će se- A JE TO! 

Pročitajte više