Našla je poruke: Natašu Bekvalac muž pretukao zbog ljubavnice iz Zagreba?

Foto: Instagram

NATAŠA BEKVALAC i njen muž Luka Lazukić saslušani su zbog obiteljskog nasilja u utorak u Prvom osnovnom tužilaštvu u Novom Beogradu.

Lazukić je odbio dati izjave za medije, a iskaz je sudu davao oko dva sata. Tvrdio je da nije pretukao suprugu te da ga ona lažno optužuje. Priznao je da su se sukobili, no porekao je njene tvrdnje da ju je udarao i rukama i nogama.

Novosti pišu da je angažirao čak pet odvjetnika, a na sudu je ispričao da je Nataša promijenila svoje ponašanje prema njemu kad joj je prije rođenja kćeri Katje rekao da moraju racionalnije trošiti novac. Spornog 13. travnja bio je s kćerkom iz prvog braka, a kad je došao kući Nataše nije bilo pa joj je poslao SMS da ide s prijateljem na piće. Vratio se u četiri ujutro i legao u drugoj prostoriji. Prema njegovoj priči, Nataša ga je u jednom trenu probudila udarajući ga po ruci. Tvrdi da je bila pijana, vrijeđala ga je i prijetila da će se ubiti te se udarala po glavi i tijelu čitajući poruke s njegovog mobitela.

Nataša je iskaz davala četiri sata, a cijelo vrijeme je plakala. Priznala je da se zbog Luke razvela od prijašnjeg muža, no nakon vjenčanja on ju je počeo psihički maltretirati, ponižavati njene prijatelje i obitelj te nju jer je pjevačica. Ona je pak 13. travnja otišla na sastanak s poslovnim suradnicima, a kad je došla kući nije ga zvala nego je otišla spavati. Probudila se u pola 5 da pripremi bebi hranu, misleći da Luka nije došao, no dadilja Jovana joj je rekla da je u dnevnoj sobi. Htjela ga je probuditi i pitati zašto je pio i vozio motor, no nije uspjela pa je krenula čitati njegove poruke. Našla je poruke ženske osobe s kojom se dopisivao te njene fotografije. U jednoj od poruka pisalo je da joj nedostaje te da jedva čeka da dođe u Zagreb.

Kad se probudio, rekla mu je da je vidjela poruke, a on ju je počeo nazivati kurvom.

Kad mu je rekla ''Mama ti je kurva'', počeo ju je udarati šakama po glavi, a kad je pala uhvatio ju je za kosu i nekoliko puta udario. Bacio ju je na pod i udario nogom u ožiljak od carskog reza, a ona je vrištala.

Dopuzala je do mobitela, uzela ključeve od auta i nazvala sestru koja se nije javljala, ispričala je. Vratila se u stan, Lazukić je navodno spavao, a dadilja joj je savjetovala da ode liječniku jer je ozlijeđena. 

Pročitajte više