Nasmijana i vedra Tončica Čeljuska špicom prošetala u društvu mladog muškarca

TONČICA ČELJUSKA prošetala se Bogovićevom u društvu Sandra Majstorovića za kojeg se već neko vrijeme nagađa da joj je dečko iako to ona nikad nije potvrdila. "Znam ga godinama. Njega i njegovu obitelj. Ako je problem što s nekim šećem po gradu i što mi dolazi doma na kavu, onda zaista ne znam", izjavila je svojedobno Tončica u razgovoru za Index.

HRT-ova novinarka bila je u braku sa suprugom Zlatkom koji je osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog prodaje tuđeg zemljišta. No s njim više ne živi jer se Zlatko nije javio na izdržavanje kazne i od tada je u bijegu. Tončicu se otad povezuje sa 25-godišnjim splitskim glazbenikom Sandrom Majstorovićem, jer ih se često može vidjeti zajedno, no niti jedno od njih nije u javnosti potvrdilo da su u vezi.

Nataša Janjić odlučila je sparno popodne provesti družeći se s majkom na kavici, no lijepa se glumica ubrzo digla i otišla kad je primijetila da je na meti fotografa. Nataša je djelovala prilično uzrujano zbog pažnje koju je izazvala na terasi u Bogovićevoj iako je poznato da su svi poznati koji se pojave na špici, redovito meta fotografa.

Pročitajte više