Nasmijana Nikolina Pišek u društvu zgodnog stranca: "Riječ je o prijateljskoj večeri"

ZANOSNA i dotjerana kao i uvijek, s osmijehom od uha do uha, lijepa TV voditeljica Nikolina Pišek prošlog je četvrtka u jednom zagrebačkom restoranu uživala u druženju s prijateljicom Andreom Andrijanić, s kojom je ovog ljeta uživala i u Španjolskoj, u Palma de Mallorci, te jednog zgodnog muškarca. Prema pisanju Storyja, muškarac za kojeg su mnogi uvjereni da je na dobrom putu da osvoji srce odnedavno ponovno slobodne ljepotice, Franku Pleši iz Toronta, kojeg je Nikolina upoznala preko Andree.

"Riječ je o prijateljskoj večeri. Frank Pleša je moj poznanik i dobar prijatelj moje prijateljice Andreje, koja je također bila s nama. Frank živi u Torontu i stigao je u kratki posjet Zagrebu. Bilo je to uistinu ugodno prijateljsko druženje", kazala je Nikolina koja je nedavno prekinula dugogodišnju vezu s roniocem na dah Kristijanom Curavićem.

Frank Anthony Pleša je uspješni biznismen, trgovac nekretninama zaposlen u kanadskoj Sutton grupaciji. Da se u tom svijetu jako dobro snalazi, svjedoči i njegov nadimak "Big Dog".

Pročitajte više