Nastavak suđenja: Bivši ljubavnik i liječnici optuženi za smrt starlete Anne Nicole Smith

NASTAVLJA se suđenje optuženim za smrt jedne od najpoznatijih starleta i Playboyjevih zečica, pokojne Anne Nicole Smith. Sud u Los Angelesu je prije više od godine dana za smrt američke starlete optužio  40-godišnjeg odvjetnika Howarda K. Sterna te dvoje liječnika, 40-godišnjeg dr. Sandeepa Kapoora i 61-godišnju dr. Khristine Eroshevich. Anne Nicole Smith preminula je u 39. godini života, 8. veljače 2007., od posljedica predoziranja lijekovima.

U srijedu je tužitelj na suđenju spomenutoj trojki rekao kako su bivši partner i dvoje liječnika Anne Nicole Smith godinama starleti davali jake lijekove pomoću lažnih recepata. Obdukcijom je potvrđeno da je Anna Nicole preminula radi koktela antidepresiva, metadona, antibiotika, tableta za mršavljenje i lijekova protiv bolova.

Kalifornijski državni tužitelj Jerry Brown svojedobno je kazao kako su Stern i dvoje liječnika planski nabavljali lijekove pokojnoj Anni Nicole koja je na nezakonit način došla u posjed "tisućama pilula" o kojima je kasnije postala ovisna. "Ovi liječnici su imali medicinsku obvezu izdavanja lijekova sukladno profesiji. Dokazi će pokazati da nije bilo tako", dodao je Brown.




Pročitajte više