Nastavlja se suđenje Draganu Bjelogrliću, snimljen je ispred suda u Beogradu

Foto: M.M./ATAImages/PIXSELL

NA PRVOM osnovnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje glumcu i redatelju Draganu Bjelogrliću zbog fizičkog napada na redatelja Predraga Gagu Antonijevića, koji se odvio u kolovozu 2021. godine.

Fotografi su Bjelogrlića snimili tijekom dolaska na sud, kamo je došao u pratnji svojih odvjetnika.

Bjelogrlić se ranije izjasnio da nije kriv 

Podsjećamo, suđenje je počelo krajem ožujka prošle godine, a Bjelogrlić se tada izjasnio da nije kriv. Njegovi odvjetnici Goran Draganić i Jugoslav Tintor naveli su da njihov branjenik nije počinio kazneno djelo za koje je optužen i da će to i dokazati. 

Bjelogrlićeva obrana naglasila je da je glumac nakon incidenta u hotelu dao izjavu policiji pa je potom pušten te su ga sutradan dočekale naslovnice tabloida s navodima koje smatraju netočnima, a na kojima se tvrdi da je "s leđa napao Antonijevića".

Bjelogrlić je nakon incidenta izjavio da je fizički nasrnuo na redatelja filma Dara iz Jasenovca jer ga je Antonijević provocirao. S druge strane, Antonijević je rekao kako ga je Bjelogrlić napao jer ga je optužio za korupciju, ali mu je smetao i film Dara iz Jasenovca, za koji smatra da uopće nije trebao biti snimljen.

Dodao je kako je Bjelogrlić, dok ga je tukao, ponavljao: "Jebala te Dara iz Jasenovca."

Pročitajte više