Nakon senzualnog nastupa u TLZP-u komičarka poručila: Završila sam u tvom naručju

Foto: Press

NASTUP Marine Orsag i Marija Petrekovića ostao je najzapamćenija točka devete epizode showa Tvoje lice zvuči poznato te nasmijao gledatelje koji danas ne prestaju s reakcijama na društvenim mrežama.

Marina i Mario, koji joj se pridružio kao gost imitator, izveli su pjesmu Tko je kriv Severine i Borisa Novkovića. Marina je utjelovila Novkovića, a Mario Severinu. Njihov strastveni nastup nasmijao je mnoge.

"Bili ste pregenijalni, baš sam se nasmijala i uživala. Uljepšali nedjelju i početak tjedna", "Ja plačem od smijeha!!! Hvala vam hvala vam hvala vam!!!", "Bili ste odlični, mama i ja smo se ismijale", "Bili ste savršeni. Supruga i ja smo se nasmijali. Bili ste najbolji. Fenomenalni! Odlični! Svaka čast. Mario najbolja Severina, ti fenomenalni Boris. NAJBOLJI!", "Znači top koreografija", "Kakav hot nastup", " samo su neki od oduševljenih komentara.

"Marina fala ti na ovim senzualnim trenucima", napisao je nakon svega Mario. "Uvijek", kratko mu je odgovorila komičarka. "Ipak sam završila u tvom naručju na kraju", dodala je uz snimku sa snimanja.

Žiri je nakon njihovog nastupa zaključio da se još čeka Severinina reakcija, a s obzirom na to da se Splićanka javila nakon što ju je u emisiji imitirala mlada Lu Jakelić, moguće je da joj nije promaknuo ni ovaj nastup.

Pročitajte više