Nastup zgrozio gledatelje Supertalenta: "Degutantno. A kao nedjelja, obitelj..."

Foto: Press/Facebook

NASTUP Amerikanka Busty Heart koja je grudima razbijala po pozornici Supertalenta ostavio je gledatelje u, najblaže rečeno, šoku.

Najbolje to pokazuju njihovi komentari na društvenim mrežama.

"To sto se radi ovdje na tom super talent emisiji ima talenata koje treba pokazat ali ima i vulgarnosti pa zato mislim da bi se to trebalo razclanit u nekoliko grupa prvo pjevace za sebe plesace za sebe perverzne izpade za sebe neznam kako se oni svi mogu matjecat u istom kosu."

"A ljudi se krstili na lika što crta pišom..."

"Ovo je fakat degutantno. Baba od 60 godina sa obješenim sisama razbija stvari. Svima koji su bili tamo su trebali dati vrećice za povraćanje."

"Užas"

"Mandarina na aparatima zbog ove"

"Super pa je u terminu od 8. Kao nedjelja, obitelj, tv. Fuj."

"Negledljivo..."

No, bilo je i onih kojima se njen nastup svidio te su je branili u komentarima.

"Al zenska je bas draga. A i problem je u tomw sta su upravo supertalenti oni cudni oni koje niko nije vidio a ne ples pjevanje. Al to niko ne kuzi ako covik moze sta ja znam zonglirat nogama recemo ne jer je to cudno pa mislim. Supertalent je nesto sto niko nije vidio i sto niko ne moze. Zato i postoji ovaj show da to vidimo."

"Nekako sam stekla dojam da ova zena ide po supertalentima da bi zabavila publiku i posjetila druge zemlje... bila je na nekoliko supertalenata, a dolazi cak iz SAD-a. Al kako su je se prepali."

Inače, Busty Heart, pravim imenom Susan Sykes, vlasnica je Guinnessovog rekorda, a supertalente diljem svijeta obilazi već više od 10 godina. Na jednom njenom nastupu čovjek je umro od srčanog udara. 

Nakon nastupa u hrvatskom Supertalentu Martina joj je gotovo odmah stisnula X, a članovi žirija nisu se baš iskazali kad je Busty ponudila da joj popipaju grudi.

"Bez riječi sam", rekao je Bilman.

"Bez teksta sam", ponovio je Janko.

"Muka mi je", komentirala je Martina.

Maja nije komentirala.

"Svidjelo mi se, ali ne bih htio to ponovno vidjeti", rekao je Davor. Na kraju je samo od Maje dobila da.

Pročitajte više