"Nastupao je na svjetskim pozornicama, ali je sudbinu dijelio s Velolučanima"

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

NA POKOPU Olivera Dragojevića okupile su se tisuće uplakanih ljudi, a među njima su se našli brojni Oliverovi prijatelji kolege kojima je teško bilo pronaći riječi kojima bi se oprostili od pjevača. 

Iako se nakon Oliverove smrti njegova Vela Luka obavila tugom i tišinom, mještani su ponosni na to što je njihova legenda odlučila biti pokopana upravo u svom rodnom mjestu. 

Oliverov prijatelj, Velolučanin Tonči Surin, izjavio je kako se Oliverov doprinos afirmaciji Vele Luke ne može usporediti ni s čime.

 "Vela Luka je izgubila velikog promotora, Oliver je bio taj koji je uvijek isticao vrijednost Vele Luke," rekao je Surin za Hinu. "Bez obzira na to što je Oliver nastupao na svjetskim pozornicama, on je uvijek dijelio sudbinu s Velolučanima i pomagao im."

Na pogreb u Velu Luku stigao je i bliski Oliverov glazbeni suradnik Goran Franić koji je više od 40 godina bio Oliverov basist.

 "Oliver je bio duša od čovjeka", kazao je Franić za Hinu, dodavši da je Oliver zaslužio "svu ljubav svijeta," jer je širio pozitivnu energiju lijepom pjesmom i lijepom riječju.

Pročitajte više