Natali Dizdar: Ja sam odjenula svoje traperice, isprane i uske, kakve volim i nosim inače

SINOĆ je dodjelu nagrada za modne ikone posjetila i pjevačica Natali Dizdar koja se ponovno istaknula svojim outfitom. Pojavila se u casual izdanju, čizmama do koljena, trapericama, T-shirtu i crnom sakou. Mnogi mediji su se raspisali da je mlada Zadranka pozirala sa otvorenim šlicom na svojim ispranim trapericama.

Natali nam je komentirala medijske napise iako joj je sama priča jako smiješna. "Tako je ispala sporna fotografija, ja sam odjenula svoje traperice, isprane i uske, kakve volim i nosim i inače", otkriva lijepa Natali. Pjevačica nam je otkrila i da se inače odijeva sama, pomoć traži tek kod nastupa. "Inače se odijevam sama, a za nastupe mi pri odijevanju pomaže moja producentica Goga."

U njezinoj kategoriji, za najbolje odjevenu pjevačicu, titulom se okitila Nina Badrić. "Svaka moja kolegica ima svoje svijetle trenutke u odijevanju, tako da mi je teško izdvojiti najbolje odjevenu", diplomatski nam je komentirala Natali svoje kolegice.

U nastavku nam je otkrila da ima jako puno nastupa pred sobom u ovo predbožićno vrijeme, a već je puno toga i odradila. "Volim odrađivati koncerte humanitarnog karaktera, to mi je nekako posebno zadovoljstvo, a blagdane ću provesti sa sebi bliskim krugom ljudi", otkriva talentirana Dizdar. "U ljubavi sve isto kao i prije", kratko je objasnila svoju sadašnju situaciju na privatnom planu.

Pročitajte više