Natalie Portman jednim potezom potaknula tvrdnje da se razvodi nakon 11 godina braka

Foto: Profimedia

Slavna glumica Natalie Portman i njezin suprug, koreograf Benjamin Millepied prošlo ljeto imali su velikih problema u braku, a ona je sada potaknula nagađanja da je njihov brak došao kraju.

Naime, Portman se na ovim Zlatnim globusima pojavila sama u glamuroznoj Diorovoj haljini, bez vjenčanog prstena na ruci i s velikim osmijehom na licu. Glumica je bila nominirana za ulogu u Netflixovom filmu May December, što joj je peta nominacija za tu uglednu nagradu, a dvije je osvojila.

Problemi slavnog para počeli su nakon što je otkrivena Millepiedova afera s 25-godišnjom klimatskom aktivisticom Camille Étienne. O aferi se nitko od supružnika nije izjasnio u javnosti, a ubrzo su krenule priče da se on iselio iz njihovog stana u Parizu.

Upoznali su se na snimanju filma Crni labud

Zatim su krajem ljeta ponovo viđeni zajedno na intimnoj večeri, no što god se među njima posljednjih mjeseci događalo, nije isplivalo u javnost. Jedino je poznato da je Natalie Portman na sva filmska događanja i promocije otada dolazila bez njega.

Nakon Zlatnih globusa u The Wall Street Journalu objavljen je njezin veliki intervju koji je novinar vodio u njezinom domu u Parizu, a s glumicom je uglavnom razgovarao o njezinom poslu i transformacijama koje je prolazila za razne uloge.

No, dodao je kako glumica živi u Parizu sa svojom djecom, sinom Alephom (12) i kćeri Amalijom (6), ne spomenuvši njezinog supruga, s kojim je provela 11 godina u braku. Par se upoznao 2009. na snimanju njezinog Oscarom nagrađenog filma Crni labud, za koji je on radio koreografiju. Godinu dana kasnije su se zaručili, a 2012. vjenčali.

Pročitajte više