Natalija Đorđević: Žalosno je što Hrvatska postaje zemlja sapunica, ali to je realnost



GLUMICA Natalija Đorđević gledala je večeras reviju jednog poznatog modnog branda, a otkrila je za Index kakav stil sama njeguje te što je voljela nositi prije. "Sviđa mi se ovo viđeno, imam zanimanje takvo da mi je garderoba na kraju uvijek neka sportska elegancija. Prije sam, u ranim dvadesetima, uvijek mislila da se moram ekstravagantno oblačiti, a za to sada nemam vremena", otkrila je Natalija.

Na poslovnom planu, kaže, krstari Hrvatskom sa svojom predstavom "Tko je ovdje lud?" "Igram u svom matičnom kazalištu i krstarim predstavama. Nudim se sapunicama, ako netko hoće, evo me. Nekad čovjek mora biti pragmatičan, u današnjim vremenima", rekla je Natalija.

"Žalosno je da Hrvatska postaje zemlja sapunica, ali to je realnost. Vjerojatno će se za pet, šest godina početi snimati neke kvalitetne dramske serije. Rad na sapunicama je jako težak i cijenim svakog kolegu koji u tome uspije", rekla je Natalija. "Ljeto sam provela u Makarskoj, u kojoj nisam bila 25 godina, bilo je jako nostalgično. Osim toga, gostovala sam s predstavama i u Opatiji par dana", ispričala nam je glumica. "Tip sam za ono, odlaske onamo gdje mi je poznato, da se ne bih razočarala kada bih otišla negdje u nepoznato", zaključila je Natalija.

Pročitajte više