Natalija Prica nasmijana pozirala na gala večeri Rotary kluba Zagreb Zrinjevac

Foto: Press

NATALIJA Prica sinoć se zabavljala na gala večeri Rotary kluba Zagreb Zrinjevac. Ekipa iz kluba slavila je 11. obljetnicu, a zabavljala ih je Zorica Kondža.

Rotary klub Zagreb Zrinjevac je prikupio značajan novčani iznos kojim će se u Odgojnom zavodu Turopolje urediti prostor i izgraditi sjenica za održavanje vanjske nastave, što će mladim ljudima, koji se tamo zateknu, omogućiti bolji napredak i humanije uvjete života i rada.

"Za one manje upućene što je Rotary, kao najveća svjetska humanitarna organizacija, to je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koji se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu te šire dobru volju i toleranciju u današnjem svijetu.

U akcije Rotaryja uključeno je trenutno više od milijun ljudi u cijelom svijetu, a Rotaryjanci su najpoznatiji po tome što su svojim akcijama i zdravstvenim programom skoro iskorijenili Polio u cijelom svijetu",  istaknula je u svom govoru aktualna predsjednica Rotary kluba Zagreb Zrinjevac, pravnica Ivana Bakunić.  

Na večeri u jednom zagrebačkom hotelu okupili su se, uz Nataliju Pricu, i pročelnik Kabineta predsjednika Republike Hrvatske Bartol Šimunić, Plenkovićeva izaslanica Margareta Mađerić, bivši ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Mihael Jurić, Alka Vuica, Vanja Halilović, Frajle, Vjekoslava Bach Vasić, Sanja Bjedov i brojni drugi.

Pročitajte više