Nataša Bekvalac se boji za sigurnost sebe i djeteta, želi puno skrbništvo

Foto: Instagram

POZNATA pjevačica Nataša Bekvalac oporavlja se od ozljeda koje joj prije nekoliko dana nanio suprug Luka Lazukić, a međuvremenu je pokrenula postupak za razvod braka i podnijela kaznenu prijavu protiv nasilnog muža.

Iako trenutno proživljava najteže razdoblje u životu, pjevačici je najvažnije zaštiti kćerku Katju, te je odvjetnicima poručila da želi potpuno skrbništvo nad djetetom i minimalnu zakonsku alimentaciju.

''Nataša je podnijela kaznenu prijavu za nasilje u obitelji i želi hitan razvod brak. Odvjetniku je rekla da je zanima ništa osim punog skrbništva nad kćeri Katjom koju je dobila u braku s Lukom. Na pitanje pravnika oko visine alimentacije, poručila mu je da je novac ne zanima i da napiše minimalni zakonski iznos koji joj je suprug dužan plaćati. Iako ju je odvjetnik pokušavao uvjeriti da treba tražiti više od toga, Nataša je odbila odgovarajući kako je zanima samo dijete'', rekao je izvor upućen u situaciju za Blic.

Srpski mediji pišu kako se pjevačica boji za sigurnost sebe i djeteta, te ne želi da Luka ima ikakav pristup njihovoj kćerki Katji.

''Nataša je izgubila povjerenje u njega i ne želi riskirati da je opet povrijedi na bilo koji način. Poslije svega što joj se dogodilo, ona ga se boji i ne želi da dijete raste uz njega. Trenutno joj je najvažnije da dobije potpunu skrb nad Katjom. Zbog toga inzistira na tome da njezini odvjetnici dokažu da je nesposoban za obavljanje roditeljske dužnosti. Tražit će da mu se zabrani viđanje kćeri do njezine 18. godine, kada će ona moći sama odlučiti hoće biti u kontaktu s ocem ili ne'', ispričao je izvor blizak pjevačici za Kurir.

Natašin suprug također se oglasio nakon cijelog incidenta tvrdeći kako su se on i pjevačica ''samo malo gurali i čupali''.

 

Pročitajte više