Nataša Janjić i Joško Lokas ljubav više ne skrivaju

NATAŠA JANJIĆ i Joško Lokas svoju ljubav više ne skrivaju od javnosti pa ni od agilnih fotografa, javlja Gloria i potkrjepljuje fotografijama mladog para kako bezbrižno i nimalo skrivajući se uživa u nedjeljnoj kavi na Britancu. Time je javnost dobila potvrdu nečega što je proteklih godinu dana bila najdemantiranija javna tajna - da je Joško Lokas trudnu suprugu Ivanu Silu ostavio zbog mlade glumice - jednako kao što su to napravili mnogi prije njega.

Osim prošle nedjelje, par se zajedno u javnosti pojavio i ljetos na Visu, gdje su oboje bili uzvanici na vjenčanju Gorana Navojeca i Larise Lipovac, a iako su se tijekom ceremonije izbjegavali, jutro nakon navodni zaljubljeni par proveo je zajedno, ne skrivajući svoju ljubav i zaljubljene poglede.

Par upoznao na snimanju dramske serije "Mamutica", u kojoj je mlada Janjićka briljirala u ulozi policijske inspektorice,  za koju je tada radio Joško Lokas i to po "obiteljskoj špagi". Naime, produkcijska kuća koja je "Mamuticu" postavila na male ekrane u vlasništvu je brata Ivane Lokas, Joškove supruge.

Nakon što je Index donio ekskluzivnu informaciju o njihovoj vezi, Joška je supruga izbacila iz stana, a šogor s posla, a ni Natašu nećemo (nažalost) gledati u novoj sezoni.

Pročitajte više