Nataša Janjić i Joško Lokas na Visu potvrdili ljubav?

IAKO su tijekom ceremonije i proslave vjenčanja glumca Gorana Navojca i koreografkinje Larise Lipovac Nataša Janjić i Joško Lokas izbjegavali jedan drugoga i okupljene znatiželjnike i fotografe, jutro nakon navodni zaljubljeni par proveo je zajedno, ne skrivajući svoju ljubav i zaljubljene poglede, prenosi tjednik Gloria.

I Nataša i Joško "otklonjeni" iz "Mamutice"

Navodno su jutro proveli šetajući viškim ulicama i ispijajući kavu u lokalnim kafićima sami samcati, a znatiželjni pogledi im, kažu prisutni, nisu nimalo smetali. Navodni par upoznao se na snimanju dramske serije u kojoj je mlada Janjićka briljirala u ulozi policijske inspektorice, "Mamutice", za koju je tada radio Joško Lokas, i to po "obiteljskoj špagi". Naime, produkcijska kuća koja je "Mamuticu" postavila na male ekrane u vlasništvu je brata Ivane Lokas, Joškove supruge.

Ljubav iza scene

Nakon što je Index donio ekskluzivnu informaciju o njihovoj vezi, Joška je supruga izbacila iz stana a šogor s posla, a ni Natašu nećemo (nažalost) gledati u novoj sezoni. Ipak, par svoju vezu i dalje skriva, barem od medija, jer do dan danas nisu uhvaćeni niti u jednoj škakljivoj situaciji. Sve što se zna je da ih ponekad kakav kazališni radnik sretne "u automobilu" ili "iza scene" nekog kazališta, i to je to.

Tko je kenjac u ovoj priči?

Nataša, osim što muku muči s novinarima, i dalje ima problema s bivšim dečkom, redateljem Antonijem Nuićem, koji je nekoć sve svoje filmove pisao za nju. Tako je bilo i s "Kenjcom", njegovim posljednjim uratkom u kojem Nataša igra glavnu ulogu. Međutim, od snimanja pa do premijere stvari su se promijenile - Nuić je Natašu prevario, a ona ga je frajerski ostavila, i danas svoju nekoć najdražu glumicu Nuić i njegova ekipa, uključujući i producenta Borisa T. Matića ignoriraju, što je bilo i više nego očito na crvenom ćilimu Sarajevskog filmskog festivala, gdje je ovaj prizor izazvao pravi mali skandal.

Na zagrebačku premijeru "Kenjca" Nataša ne dolazi!

Janjićka je zbog toga najavila da na zagrebačku premijeru filma neće doći (zakazana je za 16. rujan u kinu Europa), a i tko bi je krivio: kome se da baktati s kenjcima?

Pročitajte više