Nataša Janjić u centru Zagreba upalila božićne lampice: Pretvaram se u Grinča za blagdane



U ČETVRTAK navečer u Dežmanovoj ulici u centru Zagreba u sklopu Božićne priče upaljene su ukrasne lampice. Kako taj događaj ne bi prošao nezapaženo, ekipa iz lokala Velvet pozvala je brojne prijatelje, kolege i suradnike da s njima proslave ovaj simpatičan događaj. Tako se ispred Velveta posluživalo kuhano vino, punč, fritule i brojne druge slastice dok su Nataša Janjić i Saša Šekoranja svečano pritisnuli sklopku i upalili lampice. Osim njih, tamo su bili i Lana Klingor, Nera Stipičević, Nevena Rendeli, Ivica Propadalo i Filip Šovagović. Neke od njih pitali smo da nam otkriju imaju li već planove za nadolazeće blagdane.

Nataša Janjić: Teško da ću napraviti kolač, ali nešto ću skuhati za Božić

"Ovo je moj kvart, živim tu u centru i Dežmanovom prolazim svaki dan i rado sam se odazvala ovom projektu", komentirala nam je glumica o tome kako je odlučila biti dio ove Božićne priče i upaliti lampice.

Pitali smo je da li je isplanirala što za predstojeće blagdane, a ona nam je objasnila: "Nemam planove za Božić i Novu Godinu, pretvaram se u Grinča za blagdane. Mrzim taj konzumerizam i pritisak kupovanja poklona tako da mi je najljepši dio od svega okupljanje s dragim ljudima i to me veseli". Morali smo je pitati planirali li "zasukati rukave" u kuhinji, a ona nam je rekla: " Teško da ću ispeći neki kolač, ali sigurno ću spremiti nešto fino i ukusno".

Ipak, Nataša kaže kako bi se za ovu Novu Godinu moglo tulumariti kao i za prošlu. "Tek sad su krenuli neki upiti unutar ekipe, gdje ćemo i što ćemo tako da ću vidjeti, još nisam odlučila. Snimam film, radim predstave i imam puno posla tako da ne stignem razmišljati. Tulum je svaki dan tako da ta Nova Godina dođe kao nekakvo nužno zlo".

Na naše pitanje koja joj je Nova Godina bila najbolja, Nataša nam je otkrila da je to bila upravo prošla kada je s Joškom Lokasom organizirala tulum za prijatelje. "Prošla Nova Godina bila je jako dobra, taj tulum koji smo organizirali, došla je čitava naša škvadra i naša struka pa nekako to je najveći tulum na kojem sam bila, taj prošli i pamtim ga kao veselog i lijepog", rekla nam je.

Saša Šekoranja: Ja sam veći dio godine u Božićnoj priči

"Velvet je tu preko puta, ja sam veći dio godine u Božićnoj priči pa mi se čini logično", komentirao je Saša Šekoranja svoju suradnju na Božićnoj priči. Pitali smo slikara da nam otkrije ima li kakve planove za Božić i Novu Godinu, a on nam je otkrio: "Privatne planove za blagdane nemam, mislim se odmoriti, veseliti i zabaviti, ništa posebno. Na poslovnom planu imam više projekata, ali totalno sam zbrkan u glavi. Iz dana u dan radim na više projekata, zabavno je i veselo pred Božić, kao i uvijek".



Nevena Rendeli: Nedavno sam počela kuhati i šokirala svoje ukućane da i to znam


"Nemam planove za blagdane, mislim da ću biti u Zagrebu, nekako sam sa zdravljem lošije u zadnje vrijeme pa nisam sposobna negdje dalje putovati. Nadam se da ću do proljeća moći", otkrila nam je Nevena.

Voditeljica nam je tijekom razgovora otkrila i kako je otkrila neke nove vlastite talente. "Nedavno sam počela kuhati i šokirala svoje ukućane da i to znam i mogu pa ću vjerojatno nešto i za Božić spremiti. Facebook mi je odlična kuharica, imam pomoć od frendica, onda mi pišu recepte pa ja kopiram i tako", rekla je.

Pitali smo je i ima li nekakvu posebnu božićnu uspomenu, a ona nam je ispričala: "Nekako je to uvijek bio obiteljski blagdan kod nas i kao dijete sam nekako uvijek sam patila za tim da zajedno otvaramo poklone, a prije par godina kada nismo svi još bili na okupu netko je otvorio svoj poklon i to me užasno pogodilo. Taj trenutak zajedničkog otvaranja darova za mene je uvijek nekako najsvećaniji trenutak".

Lana Klingor: Za nadolazeću godinu nisam još smislila čega bih se odrekla, ali voljela bih se odreći odricanja


Lana Klingor otkrila nam je kako je kod nje trenutačno kaos u rasporedu pa još ništa nije stigla isplanirati. "Od danas pa sve do blagdana se ne mogu uopće sastati sa sobom, ne znam gdje da se okrenem, a još mi i dijete ima rođendan prije Badnjaka, sve moram organizirati, a ne znam gdje da se okrenem, imam konfuziju u glavi", rekla je kroz smijeh.

Pitali smo je ima li makar nešto isplanirano za Novu Godinu, nekakav tulum ili druženje, a ona nam je priznala: "Nikad ne planiram Novu Godinu, najčešće ostanem doma i to mi je najdraže, ako se dogovorim, onda je to 31. prosinca popodne. Za nadolazeću godinu nisam još smislila čega bih se odrekla, ali voljela bih se odreći odricanja. Ali u takvom vremenu živimo, s druge strane kakvih priča tužnih ima, živimo lijep život, ja se ne žalim, zadovoljna sam".

Pročitajte više