Natjecatelj popularnog showa zapalio se na pozornici, gledatelji ostali u šoku

Screenshot: YouTube

KASKADER Thomas Vu šokirao je žiri i gledatelje popularnog showa Britain's Got Talent kad se zapalio na pozornici pokušavajući riješiti Rubikovu kocku.

Thomas je dao Rubikovu kocku žiriju, a zatim je nestao iza tamnog platna i pojavio se prekriven gelom otpornim na vatru.

Zapalio se na pozornici

"Riješit ću Rubikovu kocku na najopasniji mogući način. Zapalit ću se. Neće me ugasiti sve dok ne riješim tu kocku", izjavio je i ostavio sve u stanju potpunog šoka.

Objasnio je da ne može biti zapaljen predugo jer je onda izložen riziku stvaranja opeklina, a voditelji su uzviknuli kako ovo nitko ne smije isprobati kod kuće. Nakon toga asistent ga je zapalio, a on je počeo rješavati Rubikovu kocku dok su gledatelji užasnuto vikali.

Voditelji su iza pozornice komentirali kako mogu "osjetiti vrućinu" dok se Thomas vrtio po pozornici.

Nakon 55 sekundi uspio je složiti kocku te su ga ugasili aparatom za gašenje požara, a kontroverzan nastup izazvao je podijeljene reakcije gledatelja.

 Burne reakcije

"Ovo se nije smjelo prikazati u obiteljskoj emisiji koju gledaju i djeca te mogu pokušati izvesti isto", napisao je netko u komentarima.

"Ovo je potpuno neodgovorno, objaviti ovakav nastup u emisiji koju gledaju djeca", dodao je drugi, dok se treći našalio: "To je jedan od načina da zapalite publiku."

Pročitajte više