Natjecatelji američkog Kola sreće dvije su minute pokušavali riješiti ovu zagonetku

Screenshot: Twitter

U NEDAVNOJ epizodi showa Wheel of Fortune, američke inačice Kola sreće, odvijala se napeta borba među natjecateljima da pogode jednu izreku. Video emisije koja se emitira na televiziji ABC objavljen je na društvenim mrežama i u kratkom vremenu postao je hit. 

Naime, natjecatelji su pogodili većinu slova koja se nalaze u izreci pa je ona u jednom trenutku izgledala ovako: "Another feather _n yo_r _a_". Iako im je bio prikazan veći dio slova, od tog trenutka pa do točnog rješenja troje natjecatelja dvije minute pokušavalo je pogoditi o čemu se radi. Najviše muke zadavala im je posljednja riječ.

Pokušavali su riječi hat (šešir), lap (krilo), a u jednom trenutku pitali su nalaze li se u rečenici slova G i D, kojih naravno nije bilo. Natjecateljica Laura je potom ponudila slovo P, a nakon što je vidjela da je pogodila, njezin sljedeći odgovor glasio je "Another feather in your map" (Još jedno pero na tvojoj karti). To nije bio točan odgovor.

Nakon njezinog netočnog odgovora, natjecatelj Thomas ponudio je točan koji je glasio "Another feather in your cap" (Još jedno pero u tvojoj kapi) i okončao je višeminutno mučenje natjecatelja koji su pokušavali doći do odgovora. Gledatelji emisije sad se sprdaju s ovim natjecateljima.

"U kojem scenariju bi pero trebalo biti u mapi?", "Ne razumijem izbor slova. Koje riječi su planirali iskombinirati s time?", "Kako je ovo moguće?", "Moj sin koji ima 15 godina se toliko smijao na ovo jer je odmah znao odgovor", "H i T su već iskorištena slova, zašto su onda ponudili odgovor hat?", "Ovo je bolno", samo su neki od komentara.

Pročitajte više