Natukle su kilograme: Slavne dame ponose se svojim novim tijelima

Foto: Instagram

BEYONCE je otkrila da je prije nastupa na Coachelli imala 78 kilograma te da se 44 dana prije njega podvrgnula programu vježbanja i prehrane temeljene na biljnim proizvodima.

Kako je sama tada rekla, najvažnije joj je bilo vratiti snagu nakon poroda pa se nije previše zamarala skidanjem svih kilograma koje je nakupila u trudnoći.

Na premijeri Kralja lavova pojavila se u zlatnoj haljini s visokim prorezom koja je naglasila njene obline.

Embed from Getty Images

I nije jedina.

Iako se nakon dodjele nagrada Grammy u njujorškom Madison Square Gardenu početkom 2018. našla na udaru kritičara, Rihanna je poručila da je zadovoljna svojim oblinama. Za britanski Vogue izjavila je da joj je nekoliko kilograma više dalo lijepe obline te da je zadovoljna svojim tijelom.

Demi Lovato priznala je da se u tinejdžerskim godinama borila s bulimijom, a nakon povratka s odvikavanja od droge dobila je nekoliko kilograma. Demi se prošlog ljeta predozirala, nakon što se godinama borila s ovisnošću. Bila je ovisna o kokainu i alkoholu, a provela je neko vrijeme i na rehabilitaciji. Šest godina je bila čista.

Selena Gomez još je jedna slavna dama koja je ove godine nabacila nešto kilograma.

"Biram da se brinem o sebi jer želim, a ne kako bih se dokazala nekome", poručila je.

Embed from Getty Images

Glumica Mindy Kaling ponosi se novostečenim oblinama. Da je nabacila nekoliko kilograma otkrila je na ovogodišnjoj MET gali, a ovog ljeta ponosno pozira u kupaćim kostimima.

Drew Barrymore posvetila se obiteljskom životu, a mediji su se jedno vrijeme bavili njenom novom punijom linijom. U jednom je trenu o toj temi progovorila i Drew, ispričavši da je jednom konobarica komentirala da sigurno očekuje prinovu.

Embed from Getty Images

Chrissy Teigen priznala je da se nije riješila kilograma koje je dobila u drugoj trudnoći.

"Imam deset kilograma više nego što sam imala prije Milesa", rekla je i dodala da se navikava na svoje novo "normalno stanje".

Embed from Getty Images

Pročitajte više