Nauljeno apolonsko tijelo Beckhama glavna atrakcija u Londonu

KADA se u istoj rečenici izgovore David Beckham i donje rublje, ženska mašta ubrzo proradi. Jedan od ponajboljih nogometaša svijeta (ili je to nekada bio) zaštitno je lice nove linije muškog donjeg rublja.

"Nikada se prije nisam slikao u donjem rublju i zato sam bio nervozan i prestrašen"

Engleski reprezentativac na opće oduševljenje ženske populacije Londona osvanu je na jednom od najvećih reklamnih plakata ikad postavljenih u Londonu. Nauljeno apolonsko tijelo Davida Beckhama u uskim boksericama koje ističu njegove muške atribute mami poglede, ali ne samo one ženske. I pokoji muškarac ne može a da ne baci pogled na muškarca koji je jako dugo stajao na listama najzgodnijih.

Prilikom posljednje kampanje donjeg rublja za koju je pozirao zgodnom nogometašu je, kako je i on sam rekao - bilo jako neugodno. "Nikada se prije nisam slikao u donjem rublju i zato sam bio nervozan i prestrašen", izjavio je jedan od najpoželjnijih nogometaša. U intervjuu je ispričao tijek snimanja kroz koji su, kako je slikovito objasnio, pokušali naći dobru seksi pozu, a da nije pretjerana i vulgarna.

S.C.
Foto: JLP

Pročitajte više