Navijače u Njemačkoj šokirao smještaj: "2300 eura za ovo. Kao u hororu je"

Foto: X

Škotske navijače šokirao je smještaj koji ih je dočekao u Njemačkoj, kamo su stigli zbog Eura. Fotografije je jedan od njih objavio na X-u (bivšem Twitteru).

"Inače nisam osoba koja bi se žalila na Twitteru, ali ja i dečki smo u Njemačkoj zbog Eura i morate vidjeti u kakvom smo smještaju završili", napisao je jedan navijač. "Oko pola 8 navečer pojavili smo se u smještaju koji smo rezervirali, bio je apsolutni kaos. Jedan od kreveta bio je napravljen od kartona i spojen ljepljivom trakom. Drugi krevet bio je kauč na razvlačenje koji je bio polomljen i odvratan", nastavio je.

2300 eura

Požalili su se platformi za smještaj i nakon tri sata dobili drugi smještaj - koji je bio još gori. "To je morala biti neka bivša medicinska ustanova jer su nas dočekali bolnički kreveti i oprema... Sve je izgledalo kao horor, čak je i sjekira bila tamo. Pronašli smo i nekakav generator, nismo se mogli zaključati, a sve je smrdjelo po vlazi", nastavio je.

Opet su se obratili platformi za smještaj, međutim, oni su im rekli da se dalje moraju sami snaći, odnosno da mogu samo pronaći novi smještaj i platiti ga ponovo. "2000 funti (op.a. oko 2300 eura) smo platili ovakav smještaj", požalio se navijač uz snimku smještaja.

Britanski mediji kontaktirali su platformu koja je samo kratko rekla da su u "kontaktu s korisnicima".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.