Restoran Edina Džeke u Dubrovniku ovih dana zasule loše recenzije. Razlog - navijači

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Navijači Olympiakosa naoštrili su se na Edina Džeku. Točnije, na njegov restoran u Dubrovniku Ezza, koji inače ima odlične recenzije na Googleu i TripAdvisoru.

Posljednjih dana uzredali su se loši komentari o hrani i usluzi u restoranu, a čini se da iza svega stoje navijači Olympiakosa, s kojima je Džeko zaratio na nedavnoj utakmici u kojoj je njegov Fenerbahče izgubio 3:1. Džeko se tijekom utakmice u Pireju sukobio s navijačima protivničke momčadi. Pokazivao im je tursku zastavu na svom dresu, što ih je posebno razljutilo pa su, pišu Turci, pokrenuli akciju i pozvali druge da ostavljaju negativne ocjene njegovom dubrovačkom restoranu.

"Loša hrana, kad sam im na to ukazao, izbacili su me", "Užasna usluga, naš su rezervirani stol dali 'posebnoj' osobi", pišu neki. Drugi se direktno osvrću na Džeku: "Odlično osoblje, odlična hrana, loš vlasnik. Bilo bi sve to bolje da je vlasnik dobra osoba i da nije fašist i rasist."

Restoran posluje od 2021.

Džeko je prije nekoliko godina kupio kuću u Dubrovniku i svakoga ljeta velik dio odmora provede u Hrvatskoj. U Dubrovniku je otvorio i restoran 2021. godine. "Dubrovnik je mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i gdje ljetujem sa svojom obitelji. Ovdje sam želio otvoriti restoran drugačiji od ostalih, za sve one koji vole Dubrovnik jednako kao i ja. Usput, imao sam sreću da upoznam Armina Hodžića, mog poslovnog partnera, koji dijeli istu strast prema izuzetnoj gastronomiji", napisao je Džeko povodom otvaranja.

 

Pročitajte više