Navodna bivša djevojka Frane Lasića dubokim dekolteom plijenila poglede na SFF-u

U SUBOTU navečer crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala prošetala je ekipa filma "Sevdah za Karima" bosanskohercegovačkog redatelja Jasmina Durakovića, čime je službeno otvoren natjecateljski program za igrani film 16. SFF-a.

Pažnju svih prisutnih na crvenom tepihu plijenila je srpska glumica Marija Karan, koju se svojedobno povezivalo s Franom Lasićem. Odjevena u pripijenu, crvenu haljinu dubokog dekoltea, lijepa Marija zasluženo je zasjenila ostale glumice.

Podsjetimo, mlada glumica domaćoj je javnosti poznata zbog navoda da je ljubovala s Lasićem, što je on oštro demantirao. Par je prošlog ljeta, osim na Visu, gdje su dane kratili u društvu Mire Furlan, viđen i početkom kolovoza na Hvaru, gdje su uživali u romantičnim šetnjama ondašnjom rivom.

"Pa Bože, kakve su to gluposti? U današnje vrijeme čovjek stvarno ne može poći s nekim, izaći na piće, večeru da se odmah ne povezuje s nekim. Sve skupa je čisti apsurd", ljutit je tada bio Frano, koji smatra da njihovo zajedničko ljetovanje nije nikakav povod da ih se spaja u par.

Pročitajte više