Naziv novog albuma Taylor Swift mogao bi stvoriti probleme za njenog bivšeg dečka

Foto: Profimedia/Instagram

NAZIV 11. albuma Taylor Swift, koji je pjevačica najavila na sinoćnjoj dodjeli Grammyja, mogao bi skrivati zanimljivu simboliku.

The Tortured Poets Department uvelike podsjeća na "The Tortured Man Club", naziv WhatsApp grupe koju je njen bivši dečko Joe Alwyn jednom prilikom spomenuo u intervjuu. U grupi su još bili glumci Paul Mescal i Andrew Scott. Čim je Swift objavila naslov albuma, na društvenim mrežama krenule su teorije.

@sinataylorsver need a phoebe collab on ttpd #taylorswift #swifttok #thetorturedpoetssociety ♬ original sound - user6179059254494
@madimarotta im going insane #torturedpoetsdepartment #taylorswift #thetorturedpoetsdepartment #taylorsversion #theerastour #taylornation #joealwyn ♬ original sound - Madi Marotta
@lexihaen Are we getting THE breakup album? #taylorswiftgrammys #grammys2024 #taylorswifteras #thetorturedpoetsdepartment #taylorswiftjoealwyn ♬ original sound - L E X 🪩
@producerliz

WHAT IS THIS REFERENCING WITH TAYLOR’S NEW ALBUM WHAT????? THE BEST PHOEBE TAYLOR COLLAB EVER INCOMIMG???????

♬ My audio - ☝️☝️☝️

"Ono kad znaš da je ovo sad stvarno album o prekidu", "Sjećate se tko je prvi put iskoristio taj pojam?", "Uh, ne bih bila na Joeovom mjestu kad ovaj album izađe", samo su neki od komentara fanova koji smatraju da će se ovim albumom doznati mnogo toga o njihovoj šestogodišnjoj vezi.

Stvari krenule krivo baš u vrijeme nastanka ovog albuma?

Za prekid Swift i britanskog glumca saznalo se usred njene turneje, no mnogi fanovi sumnjaju da su stvari krenule krivo još prije dvije godine, kada je nastala pjesma You're Losing Me.

Zanimljivo, i album koji će izaći 19. travnja nastao je prije dvije godine. The Tortured Poets Department imat će 16 pjesama i jednu bonus pjesmu, a mnogi nagađaju da će riječ biti o brojnim suradnjama s drugim glazbenicima, s obzirom na to da je Taylor ljetos u studiju viđena s mnogim kolegama.

 

Pročitajte više