Ne, nije Kate: Ovo je trenutno najtraženija žena na internetu, jasno je i zašto

Foto: Instagram

IZNENADNI nestanak Kate Middleton iz javnosti i kaos koji je izazvala fotošopiranom fotkom potaknuli su brojne teorije zavjere, koje se nisu stišale ni nakon što su britanski mediji objavili snimku na kojoj Kate s Williamom izlazi iz lokalne trgovine u Windsoru. 

Društvene mreže preplavili su komentari kako na snimci uopće nije Kate, a dok neki smatraju kako je riječ o AI generiranom videu, drugi su uvjereni da je na snimci njezina dvojnica. 

A kad je riječ o dvojnicama Kate Middleton, jedno ime se ističe. Britanka Heidi Agan već dugo na Instagramu ima profil pod nazivom Kate Middleton lookalike, gdje objavljuje razne fotke na kojima pokazuje svoju sličnost s princezom, a mnogi su uvjereni da je na snimci upravo ona. 

"Gospođo, što ste radili u dućanu?" 

Nakon što je osvanula snimka iz Windsora, ljudi su preplavili Heidin Instagram komentarima, a neki su se pritom dobro našalili. Naime, prije 10-ak sati Heidi je objavila novu fotku uz koju je napisala: "Našli smo je, osjeća se dobro", što je bilo sasvim dovoljno da izazove burne reakcije. 

"Gospođo, što ste radili u dućanu?", "Ljudi, našao sam Kate", "Koliko su ti platili da budeš u onom dućanu?", "Ovo je žena koja je bila s Williamom u dućanu", samo su neki od komentara. 

Dobivala prijetnje smrću, ali i bračne ponude 

Heidi je u Velikoj Britaniji svojevrsna zvijezda i već 12 godina živi od svog izgleda. Kupuje odjeću kakvu nosi Kate Middleton, šminka se kao ona, nosi sličan nakit i istu frizuru, a nakon što je umrla kraljica Elizabeta II. i Kate postala princeza od Walesa, imala je još više posla. 

No osim što je dobila tisuće bračnih ponuda, Heidi je priznala kako je dobivala i prijetnje smrću. 

"Kad se to prvi put dogodilo, bila sam zatečena količinom mržnje koja dolazi od ljudi, ali sada sam naučila da je to jednostavno tako. Svatko ima svoje mišljenje", objasnila je. 

 

Pročitajte više