Nećakinja Patricka Swayzea ostavila muža neonacista dva mjeseca nakon svadbe



NAKON što je prije tri tjedna objavljena vijest kako je nećakinja Patricka Swayzea, Danielle Swayze u braku s 31-godišnjim neonacistom Joshuom Steeverom kojeg je upoznala preko interneta, a prilikom prvog upoznavanja u "stvarnom svijetu" s njim ušla i u bračnu zajednicu, vijest su objavili gotovo svi svjetski mediji. No, samo dva mjeseca koliko je prošlo od sklapanja braka, Danielle je zatražila rastavu.

Prema pisanju američkih medija, do toga je došlo jer se Danielle našla pod pritiskom obitelji koja o braku ništa nije znala dok mediji nisu objavili vijest. Ona se nakon svadbe vratila u Las Vegas gdje radi u supermarketu dok je njen suprug ostao u New Jerseyju.

"Minimalno su kontaktirali i to putem telefona pa je Danielle nazvala Joshuu i rekla da je između njih gotovo te da ga nikad nije ni voljela. Rekla mu je i kako se zanijela te zapravo nije imala interesa za brak ili nastavak njihovog odnosa. Joshua je neutješan sada", rekla je njena prijateljica.

Podsjetimo, Joshua je član separatističke skupine i jedan od osnivača Aryan Terror Brigade te na čelu ima tetoviran natpis "nacist". U zatvoru je prvi puta završio 2005. godine jer je zatukao i ubio čovjeka drškom od sjekire zbog čega su mu i dali nadimak Sjekira.

"Mala" Danielle, koja danas ima 23 godine, bila je miljenica pokojnog glumca i njegove supruge te su se prema njoj odnosili kao da je njihova jer svoje djece nisu mogli imati.

Pročitajte više