Nećakinja Patricka Swayzea se udala za neonacista, na čelu mu piše "rasist"



MLADA 23-godišnja nećakinja pokojnog glumca Patricka Swayzea, Danielle Swayze nedavno se udala. No, ta vijest ne bi toliko odjeknula u medijima da muškarac kojeg je odabrala nije neonacist kojemu je na čelu tetovirano "rasist". Danielle se udala na tajnom obredu za Joshuu Steevera, separatista i osnivača desničarske skupine Aryan Terror Brigade.

Osim toga Joshua, ili Sjekira kako ga prijatelji zovu, već je bio u zatvoru 2005. godine jer je ubio čovjeka tako što ga je zatukao drškom sjekire, a planirao je i dići u zrak jednu školu u Kaliforniji. U zatvoru je bio samo godinu dana, a određeno mu je još pet godina uvjetno. Također ga se povezuje s još jednom ekstremističkom skupinom za koju se sumnja da je htjela izvršiti atentat na predsjednika SAD-a, Baracka Obamu.

Danielle je upoznao preko interneta gdje su se dopisivali nekoliko mjeseci, a vjenčali su se odmah nakon upoznavanja na skupu neonacista. Ta vijest šokirala je i njenog oca, Dona Swayzea koji nije vjerovao novinarima kad su mu otkrili tu vijest.

Naime, Patrick i Lisa nisu mogli imati djece pa su svoju malu nećakinju tretirali kao da je njihova. Nitko od obitelji i rodbine ne može vjerovati što je učinila.

Pročitajte više