"Neće ona niđe": Popričali smo s ekipom koja stoji iza najpopularnijeg videa u regiji

Screenshot: RTV

PROTEKLIH dana društvenim mrežama kruži urnebesna anketa u kojoj plejada čudaka odgovara na jednostavno pitanje: "Gdje ćete za Novu godinu?". Iako se u videu nalazi nekoliko "genijalaca" regiju je osvojila najveća "muškarčina" među njima, Crnogorac koji se ženama obraća sa "Što je bilo, maco" i tvrdi da slavi samo srpsku Novu godinu. Kad novinarka upita njegovu djevojku gdje će ona za Novu godinu, on se ubacuje i odgovara: "Neće ona niđe", a potom je odvlači dalje.

Oni koji i inače povjeruju u sve što vide na internetu uvjereni su da je anketa istinita pa su se odmah bacili na pljuvanje Crnogoraca, Srba i Nove godine. Njima slijedi bolno otrežnjenje - anketa je dobro osmišljeni skeč ekipe koja vodi emisiju "Dnevnjak" na Radio-Televiziji Vojvodine.

Index se javio ekipi koja stoji iza urnebesne "ankete" i kratko popričao s njima. Iza njih su brojni smiješni skečevi koje možete pogledati na njihovoj stranici na Facebooku.

"Što se ekipe tiče, nju čini pet pametnih i zgodnih momaka sa sajta Tarzanija i još četiri neka lika koje smo pokupili na ulici. Malo šege komike, ali devet ljudi čini glumačko-scenarističku ekipu, u kojoj nitko niti je pravi glumac niti je pravi scenarist, ali se dobro snalazimo. Sve to radimo u suradnji s Akademijom umetnosti iz Novog Sada i Radio-Televizijom Vojvodine koja emitira emisiju", ispričali su nam.

Video koji je postao ultimativni hit snimili su veoma brzo.

"Za snimanje nam je trebalo doslovno sat vremena, a proteklo je u sjajnoj atmosferi i iščuđavanju prolaznika", kažu.

Dodaju da su očekivali uspjeh ovog videa, ali ne i nekorektno ponašanje nekih.

"Iskreno, očekivali smo da će dobro proći, ali nismo baš očekivali da će kojekakvi opskurni portali iz bivše nam SFRJ, a ponajviše naše Srbende krasti video, sjeći ga po nahođenju i predstavljati kao svoj materijal", tvrde.

Ako dosad niste vidjeli ovaj video, definitivno ga pogledajte. I to cijeli.

Pročitajte više