Nećeš kuhat? Ok, zovem policiju!

GNJEVNI britanski suprug pozvao je policiju u pomoć nakon što mu je žena, navodno prezauzeta uređivanjem kuće, odbila skuhati večeru.

Kako prenosi Reuters, čovjek je nazvao broj "999" za hitnu policijsku intervenciju, te bijesno zatražio policijsku pomoć u rješavanju problema s neposlušnom ženom, koja je bila toliko zauzeta uređivanjem okoliša njihove obiteljske kuće da mu nije htjela skuhati večeru.

Na Internet stranici policije Avona i Somerseta ova je priča objavljena kao stvaran primjer "zloupotrebe broja za hitnu policijsku intervenciju", pa se tako na stranici može čuti i audio zapis tog telefonskog razgovora.

"Žena mi je ostavila samo dva sendviča od tunjevine od prošle noći i ja sad sjedim tu na stolici, a ona vani preuređuje" - požalio se očajni muž telefonistici policije Avona i Somerseta, pa nastavio: "Odbija mi napraviti večeru."

Audio zapis razgovora tada prekida glas policijske telefonistice: "Žao mi je ali zaista ne mogu preuzeti ovaj poziv. To što vam žena ne želi dati ništa za jesti nije hitan slučaj."

Pročitajte više