Neda Ukraden: Stalno mi se udvaraju mlađi muškarci. Neće valjda vršnjaci sa štakama

Foto: Instagram

NEDA UKRADEN u intervjuu za srpski Kurir govorila je o svojoj glazbenoj karijeri i ljubavnom životu i otkrila je li trenutno zaljubljena. Kaže kako joj se često udvaraju mlađi muškarci, ali da joj ne treba nitko jer ona voli raditi i to je čini sretnom. 

"Žena sjaji kada je zadovoljna i sretna, a ja imam toliko razloga da to budem. Što se muškaraca tiče, što kaže Gibonni, nisam primijetila da netko nedostaje. Dovoljno je da vam kažem da sam voljena i da ja uvijek volim. Rad, ljubav, stvaranje, akcija, to je za mene sve", opisala je.

Iako nije u vezi, kaže da joj udvarača ne nedostaje, a pogotovo mlađih koji joj se, kako tvrdi, najčešće udvaraju. "Stalno! Pa neće mi se valjda udvarati ovi moji vršnjaci koji sada sa štakama hodaju i ne mogu uz stepenice. Osim mojih vršnjaka koji su top, a to su Brega i Čola."

Govorila je i o emotivnim trenutcima koje je doživjela u karijeri. "Bilo mi je teško kad mi je otac umro. Bilo je dogovoreno snimanje spota Samo je nebo iznad nas. To je bio duet sa Željkom Samardžićem. Isto tako i kad mi je majka umrla. Išla sam u Opatiju snimiti pjesmu Kao vino i gitara i kad sam stigla u Opatiju, javili su mi da mi je mama umrla. I onda brzo natrag", otkrila je.

Pročitajte više