Nekad je bio uspješan bankar, danas žene plaćaju 30.000 kuna za jednu noć s njim

Foto: Instagram

JAMES RYAN imao je uspješnu karijeru u financijama, ali je odustao od nje kako bi se posvetio poslu u kojem uživa i postao žigolo. Ideju je dobio od bivše djevojke koja se i sama bavila eskortom pa danas ženama za druženje naplaćuje od 2600 do čak 40 tisuća kuna. 

31-godišnjak iz Sydneyja ovim se poslom bavi već šest godina, a u emisiji ''This Morning'', u kojoj je gostovao povodom izlaska njegove autobiografije, otkrio je da mu je najteže bilo priznati obitelji čime se bavi. 

"Prijateljima sam rekao gotovo odmah, dok moja obitelj u početku nije ništa znala'', kaže Ryan. 

Kad im se napokon odvažio reći, imali su, kaže, mješovitu reakciju. 

"Prema meni se ne ponašaju nimalo drugačije. To nije posao koji bi roditelji izabrali za svoje dijete, ali prihvatili su to", rekao je on. 

Također je otkrio da je među njegovim uslugama najpopularnija opcija koju zove "luksuzni izlazak na spoj". Radi se o večeri u restoranu nakon koje se s klijenticom povuče u hotel gdje joj priredi intimnu zabavu. Tamo im šest sati "maženja i zadovoljstva" naplati 23 tisuće kuna, a ako s njim žele provesti cijelu noć, za to će morati izdvojiti 30 tisuća kuna. 

"Muškarci su uvijek više fokusirani na seks, ali žene žele i društveni element. Većina mojih klijentica bi lako mogla pokupiti nekog u baru, ali one žele posebno iskustvo. Nekad se radi o svježe razvedenim ženama, nekad o onima koje su još udane, ali u njihovom braku nema seksa, nekad su u pitanju parovi koji žele seks utroje, a nekad djevice", ispričao je on za Daily Mail. 

Pročitajte više