Nekad je bio veliki holivudski zavodnik, a danas bi ga rijetki prepoznali

Foto: Profimedia

Jedan od nekadašnjih velikih holivudskih zavodnika Sean Penn viđen je ovih dana u Malibuu nakon dugo vremena, a fotografije su iznenadile javnost.

63-godišnjeg glumca vidljivo su sustigle godine, a iako je već dulje vrijeme prosijed, sada je njegova kosa potpuno posijedila te ga je na prvu teško prepoznati. Nosio je bijelu majicu i crne hlače, a američke foto-agencije pišu da se upravo vraćao iz šetnje blizu njegove kuće.

Glumačku karijeru započeo je 1982. godine u komediji Zlatno doba u Ridgemontu, nakon čega mu je karijera išla uzlaznom putanjom. Uz bogatu glumačku karijeru, Penn je imao i buran ljubavni život. Četiri je godine bio u braku s Madonnom od koje se rastao 1989. Zatim je 1996. započeo romansu s Robin Wright. Par se rastao 2010. godine, a u braku je dobio dvoje djece, kćer Dylan i sina Hoppera.

Godinu dana bio je u braku s glumicom Leilom George od koje se razveo 2021., a prošlog je ljeta viđen s glumicom Olgom Korotyayevom. Ta romansa nije potrajala, a holivudski zavodnik ubrzo je viđen s aktivisticom Nathalie Kelley koja je od njega mlađa 24 godine.

Pročitajte više