Nekad je imala 125 kila: Melissa McCarthy iznenadila pojavom na crvenom tepihu

Foto: Profimedia

GLUMICA Melissa McCarthy pojavila se na dodjeli nagrada Producers Guild u Hollywoodu, a na crvenom tepihu iznenadila je drastičnom promjenom. 

Vidno mršavija glumica pojavila se u društvu supruga Bena Falconea, a nosila je ljubičastu haljinu s pojasom koji joj je dodatno istaknuo struk. Otkrila je da je smršavjela 35 kilograma, no nije objasnila koju metodu mršavljenja je koristila. 

Borba s kilogramima 

53-godišnja McCarthy u ranijim je intervjuima otvoreno govorila o svojoj borbi s kilogramima. Jedno je vrijeme imala 125 kilograma, a priznala je da je nosila sve moguće konfekcijske veličine. Dodala je i da je u 30-ima prihvatila sebe i da joj je muž, s kojim je u braku 19 godina, pomogao da se osjeća ugodno u svojoj koži. 

"Rekla sam sebi: 'Prestani se brinuti o tome.' I to je možda najbolja stvar koju sam ikad napravila", izjavila je i dodala kako je svjesna da će njezina kilaža u budućnosti sigurno varirati.  

"Ipak, to ne bi trebala biti najzanimljivija stvar kod mene. Mora postojati nešto više. Ima puno intrigantnijih stvari o ženama od njihove stražnjice ili njihovog ovoga ili onoga", zaključila je. 

Pročitajte više