Nekada je bio možda i najpopularniji DJ na svijetu, a danas biste ga teško prepoznali

Foto: Epa

SVJETSKI poznati DJ i producent Skrillex objavio je nedavno svoj drugi album, i to nakon devet godina stanke. Album se zove Quest For Fire, a najavio ga je singlom Rumble. Novim albumom, kako je najavljeno, počinje novo glazbeno poglavlje u karijeri Skrillexa, ali itekako se vide i fizičke promjene kod ovog muzičara.

Naime, Skrillexa biste danas teško prepoznali. Pustio je bradu, zavezao je kosu u punđu i oblikovao frizuru te više ne nosi naočale s tamnim i debljim okvirima. Skrillex je i dalje samozatajan, nema ga puno u medijima, a na društvenim mrežama tu i tamo objavi neku sliku ili snimku, no bez obzira na to što odnos s fanovima ne njeguje svakodnevno, na Instagramu ga prati više od 11 milijuna ljudi.

Nestao sa scene

Podsjetimo, Skrillex, kojemu je pravo ime Sonny John Moore, probio se na scenu elektroničke glazbe 2008. godine i ubrzo je postao jedan od vodećih i najpopularnijih DJ-eva svijeta. Njegovao je glazbeni stil dubstep i svojom je glazbom zarazio milijune ljudi. Održavao je masovne koncerte i oduševljavao glazbom, a mnogi su ga upamtili i po specifičnom izgledu.

U mladosti je Skrillex imao dugu kosu i bio je asimetrično ošišan, furao je neki štreberski stil i imao osebujan scenski nastup s neobičnim plesnim pokretima. Međutim, kako se brzo probio na scenu tako je brzo i s nje sišao. Nakon nekoliko jakih suradnji s Diplom i Justinom Bieberom, 2015. godine Skrillex je nestao sa scene i počeo je pisati pjesme za brojne poznate pjevače poput Eda Sheerana, Lady Gage i Beyoncé.

I sada se nakon godina izbivanja DJ Skrillex konačno odlučio vratiti na scenu.

Pročitajte više