Nekada je glumio u popularnoj seriji i bio velika zvijezda: Prepoznajete li ga danas?

Foto: Profimedia

AMERIČKI glumac James Marsters (60) nekada je bio velika holivudska zvijezda. Svoje zlatne dane imao je dok je glumio u seriji Buffy, ubojica vampira krajem devedesetih, međutim danas biste ga teško prepoznali.

Marsters je na vrhuncu svoje slave, kada je glumio atraktivnog vampira Spikea u spomenutoj seriji, bio miljenik žena, no danas bi ga čak i najzagriženiji fanovi serije teško prepoznali.

Nedavno glumio u Marvelovoj seriji

James se pojavio na premijeri nove serije Wolf Pack sa Sarom Michelle Gellar, s kojom je snimao i Buffy. Spike i Buffy bili su ljubavnici u seriji, a sada su se glumci ponovo sreli na premijeri nove Paramountove serije u kojoj Gellar ima jednu od glavnih uloga.

Marsters je osim po ulozi u Buffy poznat i po ulogama u serijama Runaways, Hawaii Five-0, Torchwood i The Devil You Know te često daje glasove u raznim animiranim filmovima. Posljednju zapaženiju ulogu imao je upravo u Marvelovim Runawaysima (2019.), gdje je glumio Victora Steina, tatu jednog od glavnih protagonista, Chasea Steina.

Pretprošle godine se razveo od Patricije Rahman, s kojom je bio deset godina. Prije toga bio je u braku s Liane Davidson, s kojom ima sina Sullivana, a od nje se razveo 1997. godine, nakon osam godina braka.

 

Pročitajte više